CLUB PEUGEOT RY

Club Peugeot ry on perustettu 23.1.1988 ja sen tarkoituksena on edesauttaa vanhojen Peugeot-autojen keräily- ja entisöintiharrastusta ja toimia näiden Peugeot-mallien omistajien/haltijoiden yhdyssiteenä sekä ylläpitää merkin tunnettuutta Suomessa. Club Peugeot on euroopanlaajuisen Automobiles Peugeot'n mobiilijärjestön, L'Aventure Peugeot'n aktiivijäsen.

Club Peugeot pitää jäsen- ja autorekisteriä. Jäseniä kerhossamme on runsaat 300. Kerho julkaisee neljästi vuodessa ilmestyvää jäsenlehteä Peugeot Retro. Kerho avustaa jäseniään varaosahankinnoissa niiden Peugeot-mallien kohdalla, joiden tuotanto on päättynyt. Kerholla on oma varaosavarasto Helsingissä, josta osia myydään edullisesti jäsenille. Täällä on myös laaja valikoima erikoistyökaluja ja korjaamokirjallisuutta jäsenten lainattavissa. Kerholla on tietopankki ja valokuva-arkisto vanhoista Peugeot-autoista.

 Club Peugeot on vuosittain järjestänyt jäsenilleen ajotapahtumia keväällä, kesällä ja syksyllä.

Viikonlopun mittainen päätapahtuma on kesällä. Saat lisätietoa klikkaamalla TAPAHTUMAT-otsikkoa

Peugeot kesäajo 2020 järjestetään Puumalassa

Peugeot kesäajo 2019 järjestetiin 26.-28.7.2019 Ahvenanmaalla

Peugeot kesäajo 2018 järjestetiin 21.-22.7.2018 Uudessakaupungissa.

Club Peugeot on osallistunut vuosittain Lahdessa Classic Motor Show näyttelyyn omalla osastollaan. Club Peugeot oli kuuden muun ranskalaiskerhon yhteistyöllä voittamassa ensimmäisellä Ranskalaisella Avenuella ( 2017 ) parhaan kerho-osaston tittelin.

Club Peugeot'n jäsenet osallistuvat kansainvälisiin Peugeot-tapahtumiin. Useita autokuntia oli v.1990 mukana Automobiles Peugeot'n 100-vuotisjuhlissa. Sen jälkeen jäsenet ovat osallistuneet vuosittaiseen kansainväliseen Peugeot-kokoontumiseen. Suomessa on järjestetty kaksi kansainvälistä Peugeot-kokoontumista: vuonna 1998 Helsingissä ja vuonna 2008 Naantalissa sekä vuonna 2013 järjestettiin Nordiska Peugeot Möte Helsingissä. Vuoden 2016 IPM järjestettiin Oosterbeekissä Hollannissa.  NPM 2015 oli Norjassa. NPM 2017 oli Ruotsin Skoonessa. NPM 2019 järjestettiin Suomessa Ahvenanmaalla.

Ranskan merkittävin mobiilitapahtuma Rétromobile näyttely on helmikuussa Pariisissa, sinne on tehty matkoja vuodesta 1993 alkaen ja 2000-luvulla ilman kerhon järjestelyjä.

Club Peugeot osallistuu vuosittain Ranskalaiseen Visiittiin. Nyt jo 30. kerran v.2020 järjestettävän Visiitin paikka selviää kevättalven aikana.

Club Peugeot ry:n jäseneksi haetaan kirjallisesti. Jäsenyys on voimassa säädetyn liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suorittamisen jälkeen. Jäsenmaksu on 40€ varsinaiselta jäseneltä ja 10€ perhejäseneltä. Liittymismaksua ei ole.

Jäsenhakemuksen voi täyttää ja lähettää Jäsenhakemus-sivulla.

club_peugeot_finlande_logo.jpg